Eilen taas toko-treenit, tässä kuvaa paikallaolosta. Ensimmäisenä flatti Leevi, sitten Saku ja eurasier Kiki.

Sansippa oli mukana häiriköimässä. :) Sai olla koko ajan vapaana mukana, ei niin kiinnosta enää toiset koirat , kun ovat tuttuja. BackOnTrackinkin sai selkäänsä, sillä kun on kylmällä ne takajalat ja -selkä jumittanut.

Sakun kanssa tehtiin avo-luokan liikkeitä läpi, seuraamiset ja jäävät hyviä, luoksetulon pysähtyminen valui. Palkkasin pari kertaa pallolla, kolmas oli hyvä napakka pysähdys. Nouto hyvä, kapulan palauttamisen jälkeen nousi heti istumaan, kokeiltiin sitä luovutustakin pari kertaa niin, että vasta vapautuksesta nousi. Kaukot kauheita, jatketaan treeniä..

Oona oli viikonlopun siskoni kanss reissaamassa (kävivät mm. moikkaamassa Nemoa ja Jadea), joten ei päässyt treeneihin. Kolme flattia saatiin kuitenkin kuvaan, kun Sanin velipuoli Leevi (Ms. Hiisi). Keskellä Saku ja oikealla Sani.

Kotona oli taas innokas jälleennäkeminen. Oonalla ja Sakulla ainakin oli ollut ikävä. ;) Nuoleskelivat/leikkivät/painivat useamman minuutin, ennen kuin kumpikaan huomasi että mulla oli jänis kädessä. Treenilöiden jälkeen muksut leikki pihalla keskenään vielä useamman tunnin.. Kuinkahan noita koskaan pystyy toisistaan erottamaan. :)