Saku kävi tässä viikko takaperin ekoilla rokotuksilla, ja mukaan lähti myös Siru eläinlääkäritätiä katselemaan. Meitä on jo tässä kuukauden huolestuttanut Sirun kyljessä ollut patti, joka kasvoi todella nopeasti, on jo nyt huolestuttavan suuri. Se tuntui kuitenkin todella pehemältä, arveltiin aluksi rasvapatiksi tai joksikin nestekeräymäksi, mutta tuo sen koko alkoi huolestuttaa joten stressattiin Sirua sen verran että kuskattiin se Kankaanpäähän. Siruhan ei yhtään tykkää autoilusta eikä melusta, joskus sen hamassa nuoruudessa se on käynyt pari kertaa ihmisten ilmoille, ja silloin ei haukkumisesta meinannut tulla loppua...

Saku oli kanssani edessä, ja Siru sai mennä taakse. Otettiin Sirulle kuitenkin Sani seuraksi, jos se vähän helpottaisi. Kankaanpään keskustassa kaikki ulos, ja Sirukin otti todella rauhallisesti, vaikka autoja painoi ohi. :O Haisteli paikat (ja merkkaili...). Häntä heiluen se melkein kiskoi isää mukana, ja minä kun luulin että me saadaan kiskoa se perässämme sisälle...

Sirun patti siis ultrattiin, ja diagnoosina jonkin luokan kasvoin. Vaikka patti olikin pehmeä, niin väliseiniä yms. oli havaittavissa, eikä nestettä niinkään paljoa. :/ No, ei voi  mitään, onneksi kasvain on kuitenkin sellaisessa kohtaa, ettei se paina mitään elimiä. Ainu ton, ettei Siru pysty niin hyvin nukkumaan sillä kyljellä.

Saku oli esimerkillisesti elukkalääkärin käsittelyssä, antoi tutkia hampaat, silmät ja korvat, sekä  kuunnella sydämen. Istui pöydällä rauhassa, eikä edes huomannut rokotusta. :)

Itse olen jo vähän aikaa katsellut, että Saku on hirveän iso ikäisekseen. Kun eläinlääkäri kuuli, että ipana on vain 3,5kk, ei meinannut uskoa. Sanoi, että toivottavasti ei kasva ylikorkuiseksi, jalat on sen verran suuret... No, turha miettiä sellaista nyt, katsotaan sitä sitten vuoden päästä.

Kuvia olen koirista ottanut melkein harva se päivä, kaikki löytyy gallerista mutta pistetään tänne nyt joitain otoksia vaihteeksi. Tässä kuvia koko konkkaronkasta:

Saku, Oona & Sani

Nemo, Sani, Oona ja Saku (3,5 flattiä :D )

Saku, Sani, Siru ja Oona

Sani, Saku ja Oona

Kuvista voi jo vertailla Sakun kokoa... 3kk:n ikäinen ipana, ja kaksi aikuista narttua. Nartut on kyllä uroksia pienempiä, mutta silti... Iso jätkä. :)