Väkersin tiistaina takapihalle tällaisen radan:

1242380169_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ideana tuossa lähinna on putkeen irtoaminen. Se kun oli ainakin joskus Sanilla vähän hakusessa... Mutta nyt eilisissä treeneissä ei kyllä sellaisesta ollut merkkiäkään. Itse ohjasin kepeille siis niiden vasemmalla puolella, niin että kun koira tuli viimeisestä välistä niin kädellä lähetys taaksepäin putkeen. Ja toimi...

Joten me harjoitellaan sitten kepeille lähetyksiä. Väliin tulee Sanilla väärä väli, mutta kun se löytyy niin kepit mennään alusta loppuun vaikka itse juoksisin poispäin. Treenattiin namikupin kanssa jotta saatiin vähän vauhtia koiraan, mutta silloin jäi viimeinen keppi väliin. Auttoi kun siirsi kupin kauemmas kepeistä, jolloin ei tullut niin kiire rynnätä.

Sitten tämä mukula. Ei voi kuin ihailla kuinka tuo osaa, vaikka koskaan ei treenata. :D Ei ole varmaan koskaan mennyt keppien väärältä puolen pujotteluun... Nyt ollaan harjoiteltu enemmän sitä että Oona menee kepit loppuun asti vaikka itse olisin missä. Seuraavaksi siirrytään tuokin kanssa kepeille lähetyksiin eri kulmista.

Oonan kanssa myös eilen tuota putkeen menoa namikupin avulla, ja kakara ymmärsi heti jutun jujun. Noista aidoista tehtiin omia variaatioita, ei siis läheskään aina menty tuon numerojärjestyksen mukaan. :)

Nyt varmistui sekin, että alan Isojoella pitämään tiistaisin agilityn alkeita. Ensimmäinen kerta on sitten kun kesäloma loppuu, täytyisi alkaa jo suunnittelemaan vähän mitä sitten oikeen tehdään. Vähän vaikea vain suunnitella, kun ei yhtään tiedä porukan tasoa. :D Jotkut kun on kuulemma jo viime kesänä vähän harrastanut... Kyydit sinne saan kätevästi samalla, kun isä menee Isojoella futisharkkoihin. Joten kyydityksestä ei tule ongelmia. Ja nyt me saadaan sitten reenata kaksi kertaa viikossa, kun käydään Isojoella ja Honkajoella. Honkajoellekin saadaan ehkä pieni porukka kasaan, täytyy nyt katsoa miten itse jaksaa/kerkeää.

Helatorstaina Isojoella myös mätsäri, johon menen töihin. Isä ja siskot tulevat mukaan koirien kanssa, ja toivottavasti tuo kakarakin (=Nemo) tulisi niin saisin sitä vähän kiusata (wink, wink). :) Otan vastaan ilmottautumisia, joten Oonan pääsen itse kehässä kierrättämään. Eka kerta tänä vuonna, toivottavasti tuo ei ihan kokonaan ole unohtanut paikalla olemista... :D