Oikeasti. Jos joku tietää, kirjoittakaa kommentteihin. Itseltäni loppui ideat. Koko ajan ei tuolle voi siankorvia syöttää. Tietysti voi yrittää sitoa koiran kiinni, mutta millainen huuto siitä tulisi. Yhdella on lähes 30 tikkiä mahassa, ja lenkillä painaa menemään tuhatta ja sataa, hyppii ojien yli ja tappelee Oonan kanssa. Mahan ympärillä on kyllä aina joku suoja, side tms. Haava on kyllä ihan siisti, mutta kuinkakohan kudos on parantunut tuolla venyttelyllä.

Onneksi tikit saadaan pois perjantaina. Siis jos se on parantunut jo tarpeeksi... Etukäteen pelottaa mitä elukkalääkäri sanoo. ;) Hihnalenkkeilyä, juupa juu. Niin kuin tuo sellaista kestäisi kotona. Kun muut saa juosta vapaana. Ei se kisko tai mitään, mutta hapanta naamaa näytetään niin taidokkaasti. Ja virtaa normaaliakin enemmän on sen takia, ettei nyt olla treenattu tokoa, noutoja tai agilityä. Tai yksi päivä Sani haki niitä Oonan häiriöheittoja... Ja hyvin hakikin, pitkään aikaan ei tuollaista intoa ole ollut. Tunnaria treenattiin yksi päivä, se on enemmän sellaista mietiskelyä.

Jotkut väittävät että nartutkin rauhoittuvat selvästi steriloinnin jälkeen. Mutta ei tuokaan tietysti koske flattejä. Sanille on tullut enemmän virtaa, johtuen kyllä tuosta tekemättömyydestä. Nyt koira on kyllä saanut autoilla useampaan kertaan, kun yksinkään sitä ei voi jättää.

Mutta vielä 3 päivää. Valmiiksi jo kyllä pelottaa tuo huominen... Nuo kaksikko kun aina juoksentelee pellolla "noutamassa" raketteja. Millaistahan aerobikkiä siitäkin sitten tulee. Luita ostin tänään kyllä lisää, jos ne jossain vaiheessa rauhoittuisi niitä syömään.

Itsekin leikin vähän kirurgia viikko sitten, kun poistin sen siteen. Huimat neljä tikkiä otin pois. :D Siinä meni enintään 40s, ja homma oli ohi. Noita loppuja tikkejä on niin paljon, että eläinlääkäri halusi itse ottaa ne pois. Sirultahan itse saimme leikellä tikit pois.

3 päivää... Sitten mennään metsään, heitellään ja noudetaan dameja, sen jälkeen tokoa kotipihalla ja lauantaina agilityä. Sitten voi olla rauhassa... Ei tarvitse vahtia että joko taas joku on päästänyt sen valvomatta pihalle, ette sitten juoksuta sitä ympäri metsiä jne. Pistän sen pomppimaan lumihangessa tunnin ja sitten maataan sängyssä loppupäivä. Ei mitään vinkumisia ulos, leikkimään ym... 3 päivää. :l

Haavaa yritetään vähän suojella siteen avulla.


Oona ja sen "keppi"

Sani

Sanikin on aika timmissä kunnossa. Mutta Oona on kyllä vieläkin laihempi... (Näin muuten revitellään kun on puolet mahasta tikattuna)

Oona thö Lumikuono

Oona härnää Sania että se alkaisi leikkimään...

..ja alkaahan se! Oonalla aika pelottava ilme. :D