Sani oli eilen siskoni kanssa lenkillä, ja pellolla juostessaan oli loukannut jalkansa. Nilkutti kotiin asti, ettei jalka ihan poikki ollut... :) Mitään näkyvää en jalassa huomannut, verta ei tullut, ei ollut turvonnut mistään eikä Sani edes aristanut sitä. :O Liikkuessa vain ontui. Koira lepäsi päivän sisällä, illalla käytiin ruokkimassa vuohet niin käveli jo paremmin. Mikä lie nyrjähdys ollut.

Nyt ei olla tehty vaihteeksi taas mitään, mutta vklopuksi olisi suunnitelmissa kaivaa varikset pakkasesta. Ellei nyt sada taas lisää lunta. :P Viime noutotreeneistä onkin jo aikaa, kun noihin toko- ja agikisoihin ollaan valmistauduttu. Katellaan mitä piskit tykkää, kesäkuussa olisi Eurajoella taipparit (muistaakseni). Alun perin piti vain mennä niitä katselemaan, mutta paremmin niihin kyydin saisi jos osallistuisi. Mutta katsotaan, jos ei nyt niin syksyllä sitten. Taas näitä lupauksia... Kuinkahan monta kertaa olen sanonut että syksyllä mennään taippareihin. Ja aina on tullut jotain, miksi ei ole voinut. :D

kev%C3%A4t%20077.jpg

Meillä ollaan otettu rennosti. :) Oonan anturan haava aukesi taas eilen, kun tappeli Sanin kanssa risusta. Ontui taas hetken aikaa, aamulla oli okei.