Eilen aamulla oli taas äsköniä. Koirat olivat kaikki pihalla siskojen kanssa, kun huomasivat että navetan reunalla on rotta. Oona siellä sitten oli ensimmäisenä turpaan saamassa. Se kun on aina leikkinyt vain hiirien ja myyrien kanssa, ja niitä se kiusaa aina hetken ennen kuin tappaa. Raukka parka tajunnut että tuommoset voi mukamas purra...


Ja nenilleen sai. Kirjaimellisesti. Verta oli lätäköittäin pihalla, ja kun koira raahattiin sisälle niin verta tuli edelleen. Sai taas pestä lattioita.. Kivat hampaanjäljet jäi. Pesin sen ensin vedellä, sitten putsattiin ja laitettiin jotain mömmöä päälle. :) Mitään tartuntoja siitä ei näköjään tullut, hetken Oona oli eilen aika hiljainen, ja pelästyinkin että pitääkö lähteä elukkalääkärille. Lämpö pysyi kuitenkin normaalina, ja kun damin kaivoin esiin niin koira oli ovella odottamassa että koska mennään ulos.

Niin, ja Sani sitten tappokoneena otti sen rotan hengiltä. Taas yksi elukka lisää tappo-luottelossa. Sani vain oli tarpeeksi fiksu/varovainen ettei rotta päässyt siihen käsiksi.

Päivällä kun oli nätti ilma, niin kaivettiin putki autotallista ja väsäsin pari aitaa. Ei olla kolmeen kuukauteen treenattu, ja sen kyllä huomasi. :D Putkeen mentiin hyvin, ja harjoiteltiinkin putkeen menoja niin että putken päät olivat "piilossa" eli toisella suunnalla kuin mistä lähetin. Sani hokasi heti, Oona yritti pariin kertaan hypätä putken yli.