Meillä nuo mustat otukset on ihan koukussa lumipalloihin. Varsinkin Oona. Se käy aina tuhoamassa lumiukot ja lumilyhteet. Ja aina kun yrittääkin tehdä lumipalloa, Oona on edessä pomppimassa että "heitä,heitä!"

Joten fiksuna ohjaajana keksin koirille mainion ulkoilutus tavan. Itse tarvitsee vain seisoa pellon tai ojan reunalla, ja tehdä lumipalloja. Niitä kun sitten viskoo metsiin ja ojiin koirille, niin aika nopeasti ne siihen lumihangessa pomppimiseen väsyy. Tai siltikin ne juoksee tappamassa ne lumipallot, huomaa vain että vauhti hidastuu... :D

Ja nuo kaikki lumipallot pitää siis tosissaan tappaa, ne pitää kaivaa sieltä lumihangesta ja pureskella. Oona tehokkaana myyrien metsästäjänä kaivaa myös nuo kaikki lumipallot. Sanikin hoitaa osansa, siis ne mitä Oona ei kerkeä tuhoamaan.

Kädet tässä vain on tullut kipeiksi. Mutta ainakin koirilla on hauskaa. :) Lauantaina viskeltiin myös vähän dameja, markkeerauksia ojan yli. Kummallekkin kaksi, Sani joutui vähän hakemaan mutta muuten ihan hyviä. :)