...hiiret hyppivät pöydillä (=kun veli lähti reissuun, sisko pöllii sen kannettavan). Yhteys on kyllä todella hidas, mutta minkäs teet. Nyt ollaan oltu vaihteeksi tekemättä mitään, lenkeillä ollaan kuljettu. Pihalla sataa lunta (höh, loppuisi jo tuo talvi niin pääsisi taas kunnolla treenaamaan) mutta suunnitelmissa olisi taas mennä ottamaan vähän tokoa. Tällä kertaa kokonaisia liikkeitä, kun nuo kevään kisat lähestyvät. Ihan oikeasti, ohjaaja tutkaili äskön kevään kisakalenteria. Ikaalisissa näkyisi olevan seuraavat... Noita Sténin kokeita yritin kurkkia, jos Oonan kanssa startattaisiin ekaksi mukavammalla tuomarilla... ;)

Paikallaoloa nyt tietysti pitää päästä treenaamaan, ennen kuin mihinkään lähdetään. Löytyisikö tuolta Isojoen suunnalta kiinnostunutta porukkaa..? Täytyypä kysellä, jos taas heräteltäisiin treenausporukoita henkiin. Melkein näytti jo siltä että kevät tulisi, mutta ei, taas 20 asteen pakkasia ja lisää lunta. Itse en ole mikään hirveä talven ystävä, silloin ei pääse koskaan harjoittelemaan kunnolla, kun ei ole hallia.

Kokeita, mihinkä mahdollisesti voitaisiin mennä, on keväälle ja kesälle noin 6. Mutta katsotaan nyt mihin kaikkiin päästään/joudutaan. Jos Sanille saisi nyt kesän aikana sen TK2 voitaisiin huviksemme käydä koittamassa voittajaa (VOI3?). Voittajan liikkeistä ainoat mitä ei olla vielä opeteltu on liikkeestä istuminen ja tunnistusnouto. Plus se paikallaolo, mikä on ikuinen mysteerio... Mutta jos tuon tuloksen saisi niin voitaisiin hyvillä mielin keskittyä treenaamaan liikkeet loppuun talvikaudella, itse en noista hallikokeista niin tykkää (tai kun koirat ei tykkää niin ohjaaja ei tykkää).

Oonan kanssa havitellaan ykköstä... Mikä ei nyt ihan mahdottomuus ole, täytyy vaan päästä katsomaan mitä se tykkää oikeista koetilanteista, ja häiriön kanssa tekemisestä. Ja nyt ohjaajan päähän tuli ajatus, josko tuonkin kuskaisi BH-kokeeseen..?! Täytyy vähän palautella mieleen, mitä siellä tarvitsi osata, Kauhajoella pidetään varmaan tänä vuonnakin BH-koe. Joten siinäpä kakaralle tavoitetta. Ja jos tuon kanssa ei paikallaolon kanssa tule propleemia, ohjaaja voi ehkä innostua keräämän sen kanssa TK1 tänä vuonna. Siinäpä taas ajattelemista...

Mutta katsotaan nyt mihin suuntaan tuo lähtee kehittymään. Eilen lähti ilmot Noormarkkuun, siellä on 1-luokalle vain yksi rata mutta mennään nyt kumminkin. Seuraavat kisat vasta toukokuussa, joten saadaan edes tuo yksi kisa tähän väliin. Sanille haetaan sitä viimeistä nousunollaa, jospa se saataisiin jo tuolta...? Sitten kun taas vaihteeksi (nyt ollaan oltu treenitauolla mitä, noin 4kk?) aletaan treenaamaan niin voisi tuoda mukaan noita kakkosen juttuja. Oonan kanssa kisaillaan, katsotaan koska niitä nollia nyt tulee. Vaikka harjoittelu tuon kanssa on ollut olematonta, niin Noormarkussa meillehän tuli jo melkein nollat. :D Joten mistä sitä ikinä tietää, jos muksukin saisi nollia jo tänä vuonna...

Nyt täysyisi kyllä pikku hiljaa raahautua tuonne ulos. Otetaan koirien kanssa nyt kokonaisia liikkeitä, palkkaus kahden tai kolmen liikkeen jälkeen. Saa nähdä mitä tulee, niistä pääsen kertoilemaan kyllä vasta maanantaina..