Tultiin juuri kotiin elukkalääkärin luota. Vaikka vähän stressasin, että kuinka se haava on parantunut tuollaisella menolla, niin pelko oli turha. Haava oli parantunut todella hyvin ja umpeutunut nätisti, olisi voinut kuulemma poistaa tikit jo pari päivää sitten.

Tuo Uuden Vuoden viesti jäi nyt laittamatta, kun yhteyteeb tuli häikkää kun yritin sitä laittaa... Mutta kirjoittelen siitä nyt sitten uudelleen:

Elikkäs. Uusi Vuosi meni aika rauhallisesti, paitsi tuon osalta, jonka olisi pitänyt ottaa rauhallisesti... Sanilla siis vähän pimahti, jo kun sädetikkuja sytyteltiin niin se hyppi ja yritti ottaa niitä kiinni. Kun siirryttiin oikeisiin raketteihin, Ssani juoksi pellolle niiden perään, jos niistä olisi saanut jotain kiinni... Sen jälkeen juostiin pari rinkiä kaikkien ympäri (hepulikohtaus) ja otettiin matsi lumisotaa siskojen kanssa.

Oonakin pääsi vähän yllättämään. Vaikka koko ilta oli jopaukkunut raketteja, ei se niihin ollut reagoinut. Mutta kun kotipihassa ammuttiin ensimmäinen, koira juoksi apukeittiön ovelle ja pyysi sisälle. :O Ei se rakettien ääntä pelännyt, vaan niitä outoja valoilmiöitä... Otin sen hihnaan ja toin takaisin, mutta pelkäsi niin että ihan tärisi. Änki koko ajan viereen, ei se uskaltanut yksin jäädä, tiedä vaikka ne valoilmiöt olisi käynyt päälle... Toivottavasti sille ei nyt jäänyt mitään traumoja, laukauksia kun se ei ennen ole pelännyt.

Sirukin oli vaihteeksi mukana, vaikka yleensä se on jäänyt sisälle kun pelkää hulluna raketteja. Jo uuden vuoden aamuina se aloittaa stressaamisen, tietää valmiiksi mitä illalla tapahtuu. Mikä lie sisäinen kello... Mutta toissapäivänä se siis tuli mukaan, häsläsi jokaisen luona koko ajan. Ollut sekuntiakaan paikallaan, sekin varmaan pelkäsi että raketit voi tulla päälle. ;)

Mutta sitten tämä Sani. Nyt kun ajattelen, en keksi yhtään asiaa mitä se pelkäisi. Se on ollut mukana kaiken maailman rallikisoissa, sielläkin se äänestä huolimatta makaa nätisti jaloissa. Toisaalta hyvä, tuon voi viedä mukanaan minne tahansa, ei tarvi stressata sen puolesta. Ja sen sijaan että se olisi niitä raketteja pakoon juossut, se juoksi perässä ja yritti ottaa kiinni. Välillä piti koira karjaista pois kun meni liian lähelle rakettia.

Ja nyt siis ollaan virallisesti vuodessa 2009. Millähän senkin saa taas taottua päähänsä. Tänään tuli kisakirje Noormarkkuun, maxeissa 40 koiraa. Siis kymmenen koirakkoa enemmän kuin viimeksi. Maxit aloittavat 11.00 aikaan, joten kymmeneltä saa lähteä. Huomenna mennään vähän muistuttelemaan noita esteitä Oonan mieleen, ja kyllä tuo Sanikin varmaan mukaan otetaan. Leikkaushaava kun on jo parantunut täydellisesti. :D