Perinteinen joulusiivous, kamat kasaan ja nuotioon. No ei vaiskaan. ;D Mutta kyllä sitä turhaa tavaraa sai taas aika paljon polttaa. Koiran oli tietysti menossa mukana, Sirukin juoksi ihan täysiä paikalle kun huomasi minne kaikki menivät.

Blogissa on nyt ollut aika hiljaista, johtuen kiireistäni... Joulu tulee, kauhea stressi taas päällä. Lisäksi on täytynyt "puhdistaa" blogi kaikesta turhasta, kuvia on heitelty roskiin aika lailla.

Nyt en jaksanut niitä kuvia tänne ladata, mutta picasasta niitä löytyy: Joulukokko

Ja nyt saatiin sitten aikaiseksi tilata Sanille aika elukkalääkärillekkin. Päätettiin se steriloida nyt ennen seuraavaa kiimaa, jonka pitäisi vuodenvaihteessa alkaa. Muuten siinä menisi taas 3kk ennen kuin päästäisiin taas yrittämään, ja kevään kokeet menisi ihan pilalle. Noormarkun kisat nyt kyllä jää väliin, mutta mieluummin yhdet kuin kymmenet kisat. :)

Oona kuvataa sitten vuorostaan tammikuussa, siltä jää tuo Teuvan ryhmis sitten väliin... Olisi saanut nuo laitettua toisin päin, Sanin tammikuulle ja Oonan kuvattavaksi nyt. Silloin Sani olisi päässyt agilityyn ja Oona näyttelyyn... Mutta noille kiima-ajoille ei voi mitään. :P Mennään sitten Oonan kanssa kahdestaan Noormarkkuun hurjastelemaan.

Sani viettää joulun siis tikeissä, mutta ainakin saa itse jäädä kotiin vahtimaan sitä kun on loma. Saa nähdä, miten tuonkin saisi pidettyä rauhallisena, varsinkin nyt kun on joulu. Silloin olisi NIIN paljon tekemistä... Sani taas vaihteeks aika pulskassa kunnossa, mistä vetoa että eläinlääkäri huomauttaa. Mutta näkisipä meidän Oonan... Se on nyt sellaisessa lihaskunnossa, massa tullut sen myötä vähän enemmän, mutta silti todella hoikka.