Ainakin koiraihmisille. Ja ainakin flatti-ihmisille. Kuraa tulee sisään vähintään 3 kiloa päivässä.. Ja sitä karvaa. Meillä käytetään nykyään mustia mattoja, Sani kun taas pudottaa karvaansa. Eilen naapuri ole levittänyt pellolle vähän "sitä itseään", ja koirilla oli hauskaa. Ei ollut sitten kun otin ne sisään ja pesin ne. Kummatkin shampoolla. Kuurasin niin kunnolla että pesuhuonekin oli sen jälkeen pelkkää kuraa ja mustaa karvaa. Mutta ainakin koirat oli puhtaita. Tämän syksyn aikana tuo operaatio joudutaan toistamaan useammankin kerran, tähän asti ollaan pärjätty pelkällä vesipesulla, mutta kun mennään lenkille piskit täytyisi pitää hihnassa ettei ne juoksisi siellä pellolla... Ja itse en viitsi rääkätä itseäni niin. Tai kyllä koirat hihnassa osaa kiskomatta kulkea, mutta silloin joutuisin kulkemaan vähintään 7 km lenkin, että koirat nukkuisi yönsä. :) Nuo kun juoksee samassa 10 kilsaa kun minä olen tarponut 4...

Nemokävi meillä taas yks päivä... Ja kyllä sa jätkä taaskin vain on kasvanut. Nyt ollaan jo Saniakin isompia, mutta muuten ollaan vielä aika pentumaisia. Oonan kanssa pääsi lenkillä pellolle riehumaan, ja siellä ne sitten veteli toisiaan nurin. Uimassakin käytiin, Sanikin meni luomaan jossa oli niin kova virta että se tällä kertaa vei vähän mennessään... Erään tien alla on sellainen putki mistä se vesi sitten virtaa, ja Sani meni virran mukana sinne. Sieltä se yritti uida vastavirtaan, mutta tuli kuitenkin toiselta puolen ulos ja pääsi rantaan. :)

2032775.jpg

Pihalla ei kuvia päästy ottamaan, niin otettiin sitten tällainen pikapotretti. Vasemmalta oikealle Nemo, Oona ja Sani.

Ja meidän kisunpennut senkun kasvaa.. Tänään ensimmäistä kertaa kiivettiin korista pois, ja kauhea vauhti on päällä. Tässä viikontakaisia kuvia:

2032766.jpg

Dude, Ferra ja Blondi.

2032769.jpg

Ferra kurkkii kopasta. Pörri kuskasi pentunsa vaihteeksi sinne... :)

2032770.jpg

Kuin kissat ja koirat. :D Tässä Sani hoitaa pikkuisia.

2032771.jpg

"Näähän on toisaalta ihan mukavia vekaroita..."

2033039.jpg

Ferra, Blondi, Fixu ja Flo.

2033040.jpg

Takana Flo, sitten Dude, Ferra, Flo ja nurkassa huutaa Fixu. :)